Wouter




Wouter's recente artikelen:

Dance: Heineken x ADE Openingsparty

Muziek

Heineken en DJ Barry Can’t Swim trappen ADE af met geheime boodschap; Keep the moment in your memory, not on your phones. Uit onderzoekt blijkt; 64% van de ondervraagden denkt meer van de muziek te genieten als ze hun telefoon zouden uitzetten

> Lees verder

Trailer: Venom: The Last Dance

Film & TV

In Venom: The Last Dance zien we Tom Hardy opnieuw als Venom. Eddie en Venom zijn op de vlucht voor hun thuiswerelden en worden ze gedwongen een ingrijpende beslissing te nemen die het einde inluidt van de ‘laatste dans’ van Venom en Eddie.

> Lees verder

Nieuw album: GOOSE - G20SE

Muziek

De Belgische band GOOSE brengt G20SE uit, waarmee ze hun twintigjarige carrière vieren. Het album, een compilatie van hun grootste hits, bevat 23 nummers, waaronder drie nooit eerder uitgebrachte tracks.

> Lees verder

Kunst: Marianne von Werefkin

Kunst

Marianne von Werefkin werd op twintigjarige leeftijd al de Russische Rembrandt genoemd. Ze speelde aan het begin van de 20ste eeuw een cruciale rol in de ontwikkeling van het expressionisme in Duitsland.

> Lees verder

Theater: Werken en Dagen

Theater

Werken en dagen is een ode aan de kracht van de gemeenschap en de natuur, maar ook een elegie voor de onvermijdelijke veranderingen. Het stuk is op 26 en 27 oktober te zien in Internationaal Theater Amsterdam.

> Lees verder

Nieuw album: RHEA - Better Than God

Muziek

De Belgische band RHEA heeft hun plaat Better Than God uitgebracht. Dit is het tweede studioalbum van de band. De plaat is tot stand gekomen in samenwerking met de veelgeprezen producer David Bottrill (Tool, Muse, Mastadon).

> Lees verder

Fotografie: FOAMxADE

Kunst

In samenwerking met ADE presenteert Foam La Fluff van Marcel Veldman op Het Stenen Hoofd in Amsterdam. De tentoonstelling toont de vage grenzen tussen skateboardcultuur, kunst en stedelijke ruimte door middel van een grootschalige installatie.

> Lees verder

Kunst: 18e editie Affordable Art Fair

Kunst

De 18e editie van Affordable Art Fair Amsterdam in de Kromhouthal belooft een spektakel te worden. Met 69 Nederlandse en internationale galeries, met duizenden kunstwerken van meer dan 400 opkomende en gevestigde kunstenaars

> Lees verder

Winactie Canary Black

Film & TV

Avery Graves wordt gechanteerd door terroristen en gedwongen haar eigen land te verraden om het leven van haar ontvoerde man te redden. Canary Black is vanaf 10 oktober te zien in de bioscoop. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten.

> Lees verder